Lad os finde
din næste medarbejder

Hviid & Larsen har et kæmpe netværk både i og uden for Nordjylland og sammenlagt mere end 40 års erfaring med at hjælpe små og mellemstore virksomheder i alle brancher med rekruttering af medarbejdere. Vi er derfor i stand til hurtigt og effektivt at præsentere de kandidater, som skaber værdi for netop din virksomhed.

Vi bringer de rigtige mennesker sammen

Rekruttering af nye medarbejdere er en ressourcekrævende proces og en administrativ tung opgave for de fleste virksomheder. Hos Hviid & Larsen har vi beskæftiget os med rekruttering siden 1992. Vi har derfor den fornødne indsigt til at sikre det perfekte match mellem mennesker. Gennem screening og personligheds- og faglige tests af kandidaterne og i et tæt samarbejde og dialog med virksomheden skaber vi det bedste udgangspunkt for et langvarigt samarbejde. Det er vores mål altid at præsentere kandidater, der til fulde indfrier forventningerne – fagligt såvel som menneskeligt.

Hviid & Larsens rekrutteringsproces inkluderer:

  • Udarbejdelse og afklaring af stillingsbeskrivelse
  • Opslag af stillingen i relevante medier/rekrutteringskanaler
  • Screening af ansøgere
  • Personlighedstests og personlighedsprofiler (’People Test System (PTP)’, som vurderes at være en af de bedste personlighedstest på markedet.
  • Samtaler/udvælgelse
  • Objektiv og professionel sparring i valg af kandidaten
  • Udarbejdelse af ansættelseskontrakt
  • Skriftlig og mundtlig behandling af afslag.

Vi rekrutterer inden for alle brancher

Der er rift om de rigtige medarbejdere. I kraft af vores store netværk og vores mangeårige tilstedeværelse i det nordjyske erhvervsliv har vi adgang til en stor base af kandidater med mange forskellige kompetencer. Vi rekrutterer inden for alle brancher – fra timelønnede medarbejdere til ledere på højt niveau og specialister. Vi præsenterer altid et passende antal kandidater med relevante erfaringer og kompetencer. På den måde er vi med til at sikre, at vi rammer plet, og at vores ydelser giver størst værdi for pengene.

Hør nærmere

Lad Hviid & Larsen hjælpe dig med at finde de rigtige kandidater til din eller dine vigtige stilling. Vi tilbyder også executive search-forløb – en diskret og målrettet rekruttering af kandidater, som ikke selv er aktivt jobsøgende.

Hviid & Larsen ApS

Black Box Business Building
Porsvej 2, lok. 222
9000 Aalborg 

Tlf. +45 5050 4515
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os

Webbureau ITTP