Referencer

ARKIL HOLDING A/S

Vi har benyttet Hviid og Larsen til rekruttering af vanskelige stillinger, hvor vi har oplevet et top professionelt samarbejde. Trods et vanskeligt marked er det lykkes Hviid og Larsen at finde de rette kandidater.

Læs mere

Trusted A/S

Trusted A/S har anvendt Hviid & Larsen til rekruttering af medarbejdere til salg og marketing.

Læs mere

Bog & Ide

"Vi har brugt Hviid & Larsen som samarbejdspartner i forbindelse med en medarbejder der udviste symptomer på stress. Jeg har efterfølgende fået en masse feedback omkring medarbejderen. Det er en utrolig professionel tilgang til tingene jeg oplever fra Hviid & Larsen."

Læs mere

De Københavnske Ejendomsselskaber

"Vi har med succes fået ansat CFO, PA og akademiske studentermedhjælpere over niveau. Hviid & Larsen har stillet nødvendige krav til vores eget arbejde med at definere hvad vi ønskede og hvad vi havde brug for."

Læs mere

Scanico A/S

"Jeg har anvendt Hviid & Larsen til rekruttering af projektledere og tekniske designere. Hviid & Larsen formår konstruktivt og professionelt at afdække både faglige behov men i særdeleshed også de menneskelige aspekter der gør, at en ny medarbejder passer ind i sin nye organisation."

Læs mere

Securitas A/S

"I forbindelse med rekruttering til en ledig stilling hos os, har vi samarbejdet med Hviid & Larsen for at finde den rette kandidat. I hele forløbet fra indledende samtale til ansættelse har Hviid & Larsen været en fantastisk sparringspartner."

Læs mere

Hydrema

"Vi har haft et strategisk samarbejde med Hviid & Larsen siden 2014, på HR- og Rekrutteringsfunktionen. De har håndteret rekrutteringer til lederstillinger samt rekruttering af kompetenceprofiler til produktionen, og hver gang har vi været yderst tilfredse med kandidaterne, som Hviid & Larsen har præsenteret for os."

Læs mere
Hviid & Larsen ApS

Black Box Business Building
Porsvej 2, lok. 222
9000 Aalborg 

Tlf. +45 5050 4515
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os

Webbureau ITTP