Outsource
HR-funktionen
til os

Hviid & Larsen er med i front inden for skalerbar HR-service. Vi ved af erfaring, at det virker, og vores kunder bifalder vores enkle koncept – en månedsaftale, som er tilpasset virksomhedens specifikke HR-behov. Lad trygt os drive de funktionelle og strategiske personaleopgaver i din virksomhed, så du kan fokusere på at drive din forretning.

Hvad er ’HR as a service’?

På samme måde som mange virksomheder i dag leaser deres biler og køber deres software efter forbrug og med en månedlig afregning, er ’HR as a service’ et fordelagtigt alternativ til en tung up-front investering i en fuldtids HR-medarbejder. HR-service er en løsning, hvor du kan tilgodese virksomhedens økonomiske interesser – du betaler kun for de services, du har brug for – og får her muligheden for at gøre HR til en kontinuerlig del af virksomhedens drift og dagligdag. Når du outsourcer din virksomheds vigtigste funktionelle og strategiske HR-opgaver til Hviid & Larsen, får du en mere fokuseret tilgang til pleje og udvikling af medarbejderne.

Klare fordele ved outsourcing af HR

Med Hviid & Larsen som ekstern HR-partner vil du opleve et markant løft til både medarbejdere og ledere, hvilket i sidste ende kan aflæses på bundlinjen.

Medarbejderne vil opleve et oprigtigt fokus på deres udfordringer og ønsker.

Mellemlederne får den sparring, der skal til for at løfte deres indsigt i medarbejdernes trivsel. Samtidig outsources nogle af de tungere og mere tidskrævende administrative opgaver.

Ledelsen får en markant forbedring af den service, de yder overfor deres medarbejdere.

Topledelsen vil erfare, at det giver en god dynamik at få friske øjne på virksomhedens personalesammensætning, teams og rekruttering. Som HR-partner holder Hviid & Larsen øjnene på bolden. Vi er ikke på samme måde som en ansat udsat for risikoen for at blive klemt i politiske eller strategiske dilemmaer og kan dermed nemmere drive evt. forandringer i samarbejde med ledelse og medarbejdere.

Hør nærmere

Er du interesseret i at gøre HR til en skalerbar ressource i din virksomhed, er Hviid & Larsen klar til at rykke ind. Efterhånden, som vi kommer tættere på din virksomhed og lærer dens DNA at kende, kan vi sammen med dig prioritere de områder, der skaber størst værdi for medarbejderne og virksomheden generelt.

Hviid & Larsen vurderes som værende en af de bedste leverandør i Nordjylland ifølge Supana brancherapport

Hviid & Larsen ApS

Black Box Business Building
Porsvej 2, lok. 222
9000 Aalborg 

Tlf. +45 5050 4515
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os

Webbureau ITTP