Om os

Vi kender mennesker

Vi har et stort netværk

’Vi kender mennesker’ betyder flere ting. Det betyder, at vi har et stort netværk af mennesker inden for en lang række brancher og med forskellige kompetencer, som vi kan trække på, når vi rekrutterer. Vi er derfor altid i stand til at finde det rigtige match mellem menneske og virksomhed – så du kan ansætte den medarbejder, som tilfører størst værdi til din forretning.

Vi kender medarbejdernes behov

’Vi kender mennesker' betyder også, at vi i kraft af vores mangeårige erfaring med ’HR as a service’ kender medarbejdernes behov. Vi ved, hvad der skal til for at skabe et godt arbejdsmiljø og drive de personaleadministrative opgaver, som bidrager til, at medarbejderne udvikles og trives, og at virksomhedens bundlinjen optimeres.

Vi vil også gerne lære dig at kende

Hviid & Larsen har hovedsæde i Aalborg og tilbyder HR- og rekrutteringsservice over hele Nordjylland. Har du behov for hjælp til rekruttering eller HR, kommer vi meget gerne forbi til en kop kaffe og en snak om dine udfordringer. Vi fortæller også meget gerne om fordelene ved at gøre HR til en skalerbar ekstern ressource i din virksomhed.

Anna Larsen

+45 2232 7232
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Direktør/ejer

Jeg har arbejdet i HR- og rekrutteringsbranchen siden 1992 med særlig fokus salg, strategi og ledelse. I dag beskæftiger jeg mig hovedsageligt med rekruttering af ledere, mellemledere og funktionærer samt HR as a service i forskellige brancher og virksomheds størrelser. Mine forcer er strategiudvikling, ledelsessparring og medarbejderforhold og -udvikling. Dertil kommer, at jeg har et kæmpe netværk og er god til at spotte de menneskelige kompetencer, som skaber et perfekt jobmatch mellem virksomheder og medarbejdere. Min faglige passion er at få medarbejdere og virksomheder til at lykkes sammen og dermed sikre virksomheden en bedre bundlinje.

Randi Rosendahl Lyngesen

+45 2386 1555
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

HR- og rekrutteringspartner

Jeg har arbejdet med salg, rådgivning og coaching siden 1999 primært i den finansielle sektor. I dag beskæftiger jeg mig hovedsageligt med rekruttering, hvor jeg aktivt bruger mit store netværk og finder det perfekte match imellem virksomheder og medarbejdere. Jeg rekrutterer alle former for medarbejdere fra alle brancher – fra timelønnede til ledere. Jeg har stor erfaring med salgspsykologi og personprofiler, hvilket jeg aktivt bruger i rekrutteringsprocessen - men det vigtigste er altid mavefornemmelsen. Jeg bruger meget energi på at lære vores kunders forretning at kende, for der igennem at kunne skabe den fornødne tillid til virksomhedens ansatte og finde det helt rigtige match.

Jeg har en professionel uddannelse i networking og brugen af netværk, hvilket gør, at jeg har en særlig evne til at sætte mit store netværk i spil og bruge det bedst muligt. Jeg tror på, at den bedste vej til målet er at skabe mange og gode relationer – både til virksomheder og kandidater.

Hviid & Larsen ApS

Black Box Business Building
Porsvej 2, lok. 222
9000 Aalborg 

Tlf. +45 5050 4515
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os

Webbureau ITTP