Om os

Vi kender mennesker

Vi har et stort netværk

’Vi kender mennesker’ betyder flere ting. Det betyder, at vi har et stort netværk af mennesker inden for en lang række brancher og med forskellige kompetencer, som vi kan trække på, når vi rekrutterer. Vi er derfor altid i stand til at finde det rigtige match mellem menneske og virksomhed – så du kan ansætte den medarbejder, som tilfører størst værdi til din forretning.

Vi kender medarbejdernes behov

’Vi kender mennesker' betyder også, at vi i kraft af vores mangeårige erfaring med ’HR as a service’ kender medarbejdernes behov. Vi ved, hvad der skal til for at skabe et godt arbejdsmiljø og drive de personaleadministrative opgaver, som bidrager til, at medarbejderne udvikles og trives, og at virksomhedens bundlinjen optimeres.

Vi vil også gerne lære dig at kende

Hviid & Larsen har hovedsæde i Aalborg og tilbyder HR- og rekrutteringsservice over hele Danmark. Har du behov for hjælp til rekruttering eller HR, kommer vi meget gerne forbi til en kop kaffe og en snak om dine udfordringer. Vi fortæller også meget gerne om fordelene ved at gøre HR til en skalerbar ekstern ressource i din virksomhed.

Anna Larsen

+45 2232 7232
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Direktør/ejer

Jeg har arbejdet i HR- og rekrutteringsbranchen siden 1992 med særlig fokus på salg, strategi og ledelse. I dag beskæftiger jeg mig hovedsageligt med rekruttering af ledere, mellemledere og funktionærer samt HR as a service i forskellige brancher og virksomheds størrelser. Mine forcer er strategiudvikling, ledelsessparring og medarbejderforhold og -udvikling. Dertil kommer, at jeg har et kæmpe netværk og er god til at spotte de menneskelige kompetencer, som skaber et perfekt jobmatch mellem virksomheder og medarbejdere. Min faglige passion er at få medarbejdere og virksomheder til at lykkes sammen og dermed sikre virksomheden en bedre bundlinje.

Hviid & Larsen ApS

Black Box Business Building
Porsvej 2, lok. 222
9000 Aalborg 

Tlf. +45 5050 4515
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os

Webbureau ITTP