Om os

Vi kender mennesker

Vi har et stort netværk

’Vi kender mennesker’ betyder flere ting. Det betyder, at vi har et stort netværk af mennesker inden for en lang række brancher og med forskellige kompetencer, som vi kan trække på, når vi rekrutterer. Vi er derfor altid i stand til at finde det rigtige match mellem menneske og virksomhed – så du kan ansætte den medarbejder, som tilfører størst værdi til din forretning.

Vi kender medarbejdernes behov

’Vi kender mennesker' betyder også, at vi i kraft af vores mangeårige erfaring med ’HR as a service’ kender medarbejdernes behov. Vi ved, hvad der skal til for at skabe et godt arbejdsmiljø og drive de personaleadministrative opgaver, som bidrager til, at medarbejderne udvikles og trives, og at virksomhedens bundlinjen optimeres.

Vi vil også gerne lære dig at kende

Hviid & Larsen har hovedsæde i Aalborg og tilbyder HR- og rekrutteringsservice over hele Nordjylland. Har du behov for hjælp til rekruttering eller HR, kommer vi meget gerne forbi til en kop kaffe og en snak om dine udfordringer. Vi fortæller også meget gerne om fordelene ved at gøre HR til en skalerbar ekstern ressource i din virksomhed.

Anne-Marie Hviid

+45 2627 1480
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Indehaver

Jeg har beskæftiget mig med salg, ledelse, HR og rekruttering i mindre og mellemstore virksomheder. Jeg beskæftiger mig primært med HR as a service ude hos vores kunder. Jeg varetager bl.a. håndtering af sygefravær udarbejdelse af personalepolitikker, ledersparring til udvikling af medarbejdere. For vores kunder er jeg drevet af at finde det bedste menneskelige match i forhold til leder- og medarbejderrekruttering. Ved at forstå og få indblik i vores kunders forretningsbehov, kultur og strategiske mål, sikrer jeg optimal match mellem en ny medarbejder og vores kunde. Drivkraften er at understøtte virksomhedens kultur og igangsætte tiltag der skaber succes og værdi for vores samarbejdspartnere og deres forretning.

Anna Larsen

+45 2232 7232
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Indehaver

Jeg har arbejdet i HR- og rekrutteringsbranchen siden 1992 med særlig fokus salg, strategi og ledelse. I dag beskæftiger jeg mig hovedsageligt med rekruttering af ledere, mellemledere og funktionærer samt HR as a service i forskellige brancher og virksomheds størrelser. Mine forcer er strategiudvikling, ledelsessparring og medarbejderforhold og -udvikling. Dertil kommer, at jeg har et kæmpe netværk og er god til at spotte de menneskelige kompetencer, som skaber et perfekt jobmatch mellem virksomheder og medarbejdere. Min faglige passion er at få medarbejdere og virksomheder til at lykkes sammen og dermed sikre virksomheden en bedre bundlinje.

Hanne Holm Andersen

+45 2555 5550
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

HR-konsulent

Jeg har arbejdet inden for arbejdsmiljø og HR siden 2000. Hos Hviid & Larsen beskæftiger jeg mig primært med organisations- og kompetenceudvikling, ledersparring i personaleforhold, sundhed og arbejdsmiljø. Jeg har stor erfaring i forebyggelse og håndtering af komplekse fraværs- og fastholdelsesforløb i forbindelse med stress og kritisk sygdom. Jeg er fagligt og personligt optaget af at udvikle mennesker, teams, ledere og organisationer og har mange års erfaring med udarbejdelse af initiativer og strategier, som i praksis giver synlige og værdiskabende resultater– både på den bløde og den hårde bundlinje.

Hviid & Larsen ApS

Black Box Business Building
Porsvej 2, lok. 222
9000 Aalborg 

Tlf. +45 5050 4515
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os

Webbureau ITTP