• slide1
 • ejer
 • slide1
 • unspecifiedINQVU2RA24
 • slide1
 • Hviid & Larsen vurderes som værende den bedste leverandør i Nordjylland ifølge Supana brancherapport
  -Læs hele brancherapporten her: https://supana.com/da/insights

 • "Vi anser Hviid & Larsen som en yderst troværdig og professionel samarbejds- og sparringspartner,
  som er med til at skabe resultater, som direkte kan aflæses på bundlinjen."-Johnny Larsen, Økonomidirektør, Hydrema

 • "Hviid & Larsen formår fra start til slut at agere som en del af vores virksomhed."-Henrik Sørensen, Direktør, Glaseksperten

Effektiv rekrutteringsproces

Hviid & Larsen kan håndtere jeres virksomheds rekrutteringsproces, da vi med vores erfaring ved, at det kan være en ressourcekrævende og administrativ tung opgave.  

I rekrutteringsprocessen skaber vi det perfekte match mellem kandidaten og virksomheden ved målrettet og individuel screening af begge parter. Det er igennem en tæt dialog med parterne, at vi har mulighed for, at skabe de relationer, som bringer de rigtige mennesker sammen. Vi arbejder med kandidatens faglighed såvel som personlighed gennem tests, for at afdække kandidatens persontræk og adfærd. Hviid & Larsen tilbyder også et executive search forløb, hvilket er en mere diskret og målrettet rekrutteringsproces, som kan være gavnligt, hvis kandidaten ikke selv er aktiv jobsøgende.

I tæt samarbejde og dialog med jeres virksomhed kan vi stå for processen:

 1. Udarbejdelse og afklaring af stillingsbeskrivelse
 2. Opslag af stillingen på relevante medier/rekrutteringskanaler
 3. Screening af ansøgere
 4. Personlighedstests og personlighedsprofiler
 5. Samtaler/ udvælgelse
 6. Objektiv og professionel sparring i valg af kandidat
 7. Udarbejdelse af ansættelseskontrakt
 8. Skriftlig og mundtlig behandling af afslag

People Test Person + Neo-PI-3

People Test Person
Testen er en veldokumenteret personlighedstest, der med stor præcision afdækker medarbejderes egenskaber og derigennem sikre, at det er personer med de rigtige kompetencer, der bestrider de forskellige ansvarsområder i virksomheden. Testen måler på flere egenskaber end de gængse tests gør, hvilket giver mere nøjagtige hypoteser om personlighed og adfærd. Testen benyttes til rekruttering, personlig udvikling, team udvikling - samt som et ledelsesværktøj. PTP testen vurderes til at være en af de bedste personlighedstest på markedet. 

Neo-Pi 3
Testen er en struktureret og grundig persontræk test, der er baseret på gennemarbejdet forskningsmateriale. The Big Five som testen også bygger på, er således en trækpsykologisk tradtion. En Neo-Pi-3 test er særdeles velegnet til leder- og medarbejderudvikling samt rekrutteringer, da testpersonens egne besvarelser sammenlignes med en 360 graders vurdering som giver et meget grundigt og nuanceret billede af personen.  


 

 

 

Vi er klar til at tage en snak om jeres virksomheds HR- og rekrutteringsudfordringer, så vi i fællesskab kan finde en holdbar løsning.

Kontakt os i dag