• slide1
 • ejer
 • slide1
 • unspecifiedINQVU2RA24
 • slide1
 • Hviid & Larsen vurderes som værende den bedste leverandør i Nordjylland ifølge Supana brancherapport
  -Læs hele brancherapporten her: https://supana.com/da/insights

 • "Vi anser Hviid & Larsen som en yderst troværdig og professionel samarbejds- og sparringspartner,
  som er med til at skabe resultater, som direkte kan aflæses på bundlinjen."-Johnny Larsen, Økonomidirektør, Hydrema

 • "Hviid & Larsen formår fra start til slut at agere som en del af vores virksomhed."-Henrik Sørensen, Direktør, Glaseksperten

Hvem er vi – Hviid & Larsen

Hviid & Larsen er en kompetent, seriøs og professionel samarbejds- og sparringspartner med ekspertise i at håndtere virksomheders rekruttering og HR-funktion. Vores slogan "best people in front" illustrerer målet om at være en integreret del af vores samarbejdspartners virksomheder, der sætter mennesket og virksomheden i fokus.

Grundlaget for Hviid & Larsen blev skabt i 2013 af Anne-Marie Hviid og Anna Larsen ud fra ønsket om at være et reelt alternativ, med en anderledes fremgangsmåde, hvor der tilbydes individuelle kvalitetsløsninger for både virksomheden og kandidaten. Igennem vores mange års erfaring fra branchen, ved vi hvilket behov der er for individuel og professionel håndtering af virksomheders vigtigste aktiv - medarbejderne.

Vi har opbygget særlige kernekompetencer inden for:

 1. HR
 2. Rekruttering
 3. Personaleledelse
 4. Kompetenceudvikling og –afklaring
 5. Coachingforløb
 6. Forandringsledelse
 7. Ledersparring

Hviid & Larsens mål, vision og værdier

– Din virksomheds troværdige og værdiskabende samarbejds- og sparringspartner

 1. Det er Hviid & Larsens mål at skabe de mest optimale løsninger til virksomheder, der har brug for en professionel samarbejds- og sparringspartner.
 2. Hviid & Larsen arbejder ud fra visionen om, at være en markant samarbejds- og sparringspartner, der gør en mærkbar forskel for den enkelte.
 3. Vores værdier hos Hviid & Larsen er, at vi er målrettet, kompetent og en udfordrende samarbejds- og sparingspartner, der sætter mennesket og virksomheden i fokus.

Vi er klar til at tage en snak om jeres virksomheds HR- og rekrutteringsudfordringer, så vi i fællesskab kan finde en holdbar løsning.

Kontakt os i dag