• slide1
 • ejer
 • slide1
 • unspecifiedINQVU2RA24
 • slide1
 • Hviid & Larsen vurderes som værende den bedste leverandør i Nordjylland ifølge Supana brancherapport
  -Læs hele brancherapporten her: https://supana.com/da/insights

 • "Vi anser Hviid & Larsen som en yderst troværdig og professionel samarbejds- og sparringspartner,
  som er med til at skabe resultater, som direkte kan aflæses på bundlinjen."-Johnny Larsen, Økonomidirektør, Hydrema

 • "Hviid & Larsen formår fra start til slut at agere som en del af vores virksomhed."-Henrik Sørensen, Direktør, Glaseksperten

HR Service

Hviid & Larsen kan håndtere jeres HR-funktion, så I kan fokusere 100% på jeres kernekompetencer. 

HR services outsources med fordel, da det kan være en ressourcetung opgave at løfte HR-opgaver internt. Det har en værdiskabende effekt, at gøre brug af en ekstern partner, som ser udfordringerne med nye øjne, men samtidig har en forståelse for, at understøtte jeres virksomhedskultur og forretningsmål. Derudover kan en ekstern partner holde øjnene på bolden, bliver ikke klemt i politiske eller strategiske dilemmaer, og kan dermed letterere drive forandringer i samarbejde med ledelse og medarbejdere. 

Hviid & Larsen tilbyder faglig og professionel sparring inden for HR-området om tiltrækning, fastholdelse og udvikling af medarbejdere. Som ekstern HR-partner kan vi tilbyde en variabel funktion med fleksible løsninger, hvor vi i tæt samarbejde træffer beslutningerne. Vores mange HR-services kan være med til at løse jeres organisatoriske, strategiske og administrative opgaver, så jeres performance forbedres mærkbart. Vi arbejder som HR partner i flere virksomheder samtidigt. Fanger tendenser, temaer og sammenfaldende udfordringer på tværs, og ved derfor hvordan HR skal differentieres i hver enkelt virksomhed. I samme proces skabes et netværk, hvor virksomhederne kan trække på hinandens erfaringer. 

Vi har udviklet skalerbar HR-Solotions som består af en række services, som tilpasses og tilgodeser forskellige virksomhedsbehov. I samarbejde med jer, hjælper vi med at finde den løsning, som matcher jeres virksomhedsbehov bedst og som samtidig skaber resultater, der kan aflæses på bundlinjen.

 

 

 

HR Solutions

HR Flex

Til jer som ønsker at få hjælp til enkeltstående HR-opgaver, men hvor behovet opstår løbende.

HR Business

Til jer som ønsker at implementere HR standarder, men også har brug for udvidet service på enkelte opgaver.

HR Enterprise

Til jer som har behov for at overlade store dele af HR-funktionen til os, grundet en større gennemstrømning af personale og ansættelser.

Vi er klar til at tage en snak om jeres virksomheds HR- og rekrutteringsudfordringer, så vi i fællesskab kan finde en holdbar løsning.

Kontakt os i dag